Waarom Gebr. Schaap Pannendaken?

Veel mensen gingen u voor!

De prijzen die Gebr. Schaap Pannendaken hanteert, zijn zeer scherp. Echter, wij doen geen concessies aan onze kwaliteitsnorm en de garantie die wij al jarenlang handhaven en die al zoveel tevreden huiseigenaren heeft opgeleverd.

Wij gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen (ruim boven de minimale eis). U krijgt van ons advies op maat - er wordt nooit meer vernieuwd dan nodig is en ‘afspraak is afspraak’. Gebr. Schaap Pannendaken is in het bezit van diverse, voor het vakgebied belangrijke certificaten. Daarmee kiezen we voor kwaliteit.

Onze jarenlange ervaring met particuliere opdrachtgevers heeft ons geleerd goed om te gaan met uw zorg. Een nieuw dak, dat wilt u toch maar 1 keer? De kwaliteit van uw nieuwe dak wordt gecontroleerd door bureau Kwaliteitsbewaking, waarbij wij zijn aangesloten. Wij zéggen niet alleen dat wij goed werk leveren, maar dit wordt ook gecontroleerd door dit onafhankelijke kwaliteitsbewakingsbureau.

Een kleine selectie van onze afgeronde projecten vindt u onder het tabblad referenties. Aarzelt u niet bij vragen contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Voorbeelden daken Gebr. Schaap

Bekijk de daken van Gebr. Schaap!

Bekijk de voorbeelden

Waarom zou u voor ons kiezen?


De prijzen die Schaap Pannendaken hanteert, zijn zeer scherp. Echter, wij doen geen concessies aan onze kwaliteitsnorm en de garantie die wij al jarenlang handhaven en die al zoveel tevreden huiseigenaren heeft opgeleverd.

Wij gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen (ruim boven de minimale eis). U krijgt van ons advies op maat - er wordt nooit meer vernieuwd dan nodig is en ‘afspraak is afspraak’.

Gebr. Schaap Pannendaken hanteert:


Alles op een rijtje

  • Gediplomeerd eigen personeel.
  • Interne en externe kwaliteitscontrole (BKB).
  • Schriftelijke garantie van fabrikant én Schaap Pannendaken.
  • Lidmaatschap van de branchevereniging "Het hellend dak".
  • Lidmaatschap Stichting Dakmeester.
  • Wij werken volgens het KOMO Procescertificaat.

Certificeringen

SKG-IKOB Certificatie KOMO   SKG-IKOB Certificatie VCA

Aangesloten bij

DakmeesterHet Hellende Dak
Bouwbesluit

Behoefte aan een offerte of meer informatie?

Neem gerust contact met ons op

telefoon 035-656 37 75 e-mail info@schaapdak.nl formulier Verstuur formulier Pijltje