Bedrijven

Een zorgeloos dak: 10 jaar garantie!

Gebr. Schaap geniet een ruime ervaring in kleine en grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten. Voor een goed contact met onze opdrachtgevers hanteren wij in onze communicatie ‘korte lijnen’. Wij werken volgens de planning, denken mee en gaan oplossingsgericht te werk. Met de huidige eisen en regelgeving, zijn ook bij ons duurzaamheid en kostenbewust bouwen en werken, een begrip.

Gebr. Schaap was als een van de eerste dakdekkersbedrijven KOMO-gecertificeerd. Wij kunnen meerdere bouwstromen aan, waardoor de bouwtijd wordt verkort. Wij werken met geschoold, eigen personeel, waardoor er efficient gewerkt wordt. Daarbij zijn wij in het bezit van een eigen kraan. Gebr. Schaap streeft naar tevredenheid bij de opdrachtgever én tevredenheid van de gebruiker. Een kleine selectie van onze afgeronde projecten vindt u onder het tabblad referenties. Aarzelt u niet bij vragen contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Daken voor bedrijven en woningbouw

kwaliteit, duurzaamheid en garantie

Lees meer

Waarom zou u voor ons kiezen?


De prijzen die Schaap Pannendaken hanteert, zijn zeer scherp. Echter, wij doen geen concessies aan onze kwaliteitsnorm en de garantie die wij al jarenlang handhaven en die al zoveel tevreden huiseigenaren heeft opgeleverd.

Wij gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen (ruim boven de minimale eis). U krijgt van ons advies op maat - er wordt nooit meer vernieuwd dan nodig is en ‘afspraak is afspraak’.

Gebr. Schaap Pannendaken hanteert:


Alles op een rijtje

  • Gediplomeerd eigen personeel.
  • Interne en externe kwaliteitscontrole (BKB).
  • Schriftelijke garantie van fabrikant én Schaap Pannendaken.
  • Lidmaatschap van de branchevereniging "Het hellend dak".
  • Lidmaatschap Stichting Dakmeester.
  • Wij werken volgens het KOMO Procescertificaat.

Certificeringen

SKG-IKOB Certificatie KOMO   SKG-IKOB Certificatie VCA

Aangesloten bij

DakmeesterHet Hellende Dak
Bouwbesluit

Behoefte aan een offerte of meer informatie?

Neem gerust contact met ons op

telefoon 035-656 37 75 e-mail info@schaapdak.nl formulier Verstuur formulier Pijltje